Betalen

U kunt uw bestelling vooruit betalen of achteraf nadat u deze heeft ontvangen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende betaalmogelijkheden. Bij iedere betaalmogelijkheid kunt u zien wat de verwachtte verwerkingstijd is.

iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmogelijkheid op het internet in Nederland. U kunt met iDEAL betalen via de vertrouwde online omgeving van uw eigen bank. Kijk voor een overzicht van deelnemende banken op www.ideal.nl. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt.

PayPal
PayPal is een veelgebruikt internationaal betaalsysteem. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt. Met PayPal kunt u gebruikmaken van retourkosten vergoeding. Als het artikel niet bevalt, betaalt PayPal uw retourkosten. Voor een betaling via PayPal rekenen we 10 cent transactiekosten.

Creditcard
Betaal veilig met uw creditcard. Wij accepteren de volgende kaarten: Maestro, Visa, MasterCard, Dankort, CartaSi, Carte Bleue. Betalen met uw creditcard is makkelijk en veilig. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt.

Vooruitbetalen via bankoverschrijving
U kunt het te betalen bedrag ook zelf op onze bankrekening storten. Uw bestelling wordt verzonden zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven. Houdt u er rekening mee dat banken buiten kantooruren geen betalingen uitwisselen. U ontvangt de betaalgegevens na het plaatsen van de bestelling.

Bancontact
Bancontact is een populaire online betaalmogelijkheid in België. Wanneer u voor Bancontact kiest voert u uw banknummer in en bevestigt u de betaling met het beveiligingsmiddel van de bank, zoals een paslezer. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt.

KBC/CBC-Betaalknop
Als u klant bent van de Belgische bank KBC/CBC, dan kunt u bij ons makkelijk en veilig betalen via uw eigen bankomgeving. Als de betaling via de KBC/CBC-Betaalknop is afgerond wordt uw bestelling direct verwerkt. Als het bedrag tussen € 50 en € 1.250 ligt, dan kunt u ervoor kiezen om tot twee maanden later te betalen.

Belfius Direct Net
Als u klant bent van de Belgische bank Belfius kunt u bij ons makkelijk en veilig betalen via uw eigen bankomgeving. Als de betaling via de Belfius betaalknop is afgerond wordt uw bestelling direct verwerkt.

ING Home'Pay
Klanten van de Belgische bank ING kunnen makkelijk betalen via ING Home'Pay. Deze betaalmethode is niet beschikbaar voor Nederlandse klanten van ING.

Sofort
U logt bij Sofort in met de gegevens die u ook gebruikt om in uw eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunt u rechtstreeks geld over te maken van uw eigen betaalrekening. Bij Sofortbanking wordt uw betaling direct verwerkt, in tegenstelling tot een standaard bankoverschrijving. U heeft uw bestelling dus sneller in huis. Sofort is onderdeel van Klarna, uw aankoop wordt gedekt door Klarna aankoopbescherming.